کنسرسیوم بین‌المللی شبکه جهانی وب یا W3C برای غلبه بر مشکلاتی که در طی زمان با استفاده از HTML بوجود آمده است Css را پیشنهاد داده است. عملا این سبک، مکملی بر زبان باستانی HTML  است و سعی در پر کردن نقاط ضعف و خلاء‌های آن را دارد.  CSSسبکی است که توسط آن قادر خواهید بود تا استیل طراحی صفحات وب سایت‌تان را یکبار تعریف و به صفحات مورد نیازتان اعمال نمایید.

هنگامی که در سال ۱۹۹۶ سبک CSS به دنیا معرفی شد، هدف از آن ایجاد بخش‌بندی و ارائه بهتر محتوای موجود در یک صفحه وب بیان شد. CSS این کار را با عواملی مثل لایه بندی، رنگ و فونت به انجام می‌دهد. استفاده از برگه‌های CSS موجب می‌شود که شما بتوانید از یک محتوای ایجاد شده با زبان نشانه‌گذاری، در چند جای مختلف استفاده کنید. در واقع هنگامی که قدرت CSS را در اختیار داشته باشید، می‌توانید یک سند نوشته شده به زبان نشانه‌گذاری مثل HTML‌ را، تنها با تغییر چند خط در هر برگه CSS برای استفاده در مقاصد مختلف به کار ببرید و دیگر لازم نیست سراغ تغییر دادن محتوای سند HTML بروید.

تاریخچه CSS

CSS  مانند HTML برای اولین بار در مجموعه CERN متولد شد. اولین بار در تاریخ ۱۰ اکتبر سال ۱۹۹۴ بود که Hakon Wium Lie با همکاری «تیم برنرز لی» بحث CSS را وسط کشیدند. در همین زمان‌ها بود که چندین و چند زبان Style Sheet دیگر توسط افراد دیگر معرفی شدند و بحث‌های مختلفی که بین عموم افراد و همچنین در «کنسرسیوم وب جهان گستر» اتفاق افتاد، و باعث شد تا در نهایت در سال ۱۹۹۶، زبان CSS به صورت رسمی معرفی شود.

برتری CSS نسبت به دیگر زبان‌های Style Sheet این بود که، شما می‌توانید با استایل یا ظاهر یک داکیومنت را با چندین برگه CSS ‌طراحی کرده و تحت تاثیر قرار بدهید. بنابراین، CSS توانست تمام رقبا را کنار بزند و خود را در جایگاه زبان برتر استایل در کنار HTML قرار بدهد.